5 minút v kuchyni: Najlepší „hummus“ z červenej šošovice

Mnohí ľudia veria nebezpečnému mýtu, že dobré jedlo musí byť komplikované. Naša 5 minútovka v kuchyni vás má presvedčiť, že za 5 minút práce v kuchyni  a trošky času na prípravu dokážete vyčarovať skvelé pokrmy ktoré vyzerajú a chutia ako z reštaurácie a niekedy sú ako bonus aj zdravé

O tom, aké dobroty (napr. Bruschetta alebo Avokádová nátierka) sa dajú za 5 minút zmajstrovať, píšeme radi a snáď budeme aj často.

Pri príprave tohto receptu v rámci piatich minút stihneme ešte aj pripraviť zeleninu ako prílohu.

POTREBUJEM:

Bobkový list, Červenú šošovicu, Čierne korenie, Olivový olej, Citrónovú šťavu, soľ Zeleninu (ako prílohu: uhorka, paprika, mrkva, stopkatý zeler

UVÍTAM:

Cesnak, tahini, chlieb

POSTUP:

Do vody dáme spolu s bobkovým listom a čiernym korením variť červenú šošovicu. Varíme cca 15 minút na indukcii alebo do mäkka. Vyberieme koreniny, rozmixujeme a dochutíme koreninami podľa našich preferencii a servírujeme so zeleninou alebo  s chlebom.

Pridaj komentár

Zadajte svoje údaje, alebo kliknite na ikonu pre prihlásenie:

WordPress.com Logo

Na komentovanie používate váš WordPress.com účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Twitter picture

Na komentovanie používate váš Twitter účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Facebook photo

Na komentovanie používate váš Facebook účet. Odhlásiť sa /  Zmeniť )

Connecting to %s